• cestovní kancelář
  • katalogy BAVI online - klik

Chatový tábor Heroltice - Blázni mají svátek, nejen každý pátek

Nejbližší termíny: Nyní nejsou žádné volné termíny, pokud máte zájem o tento zájezd, napište nám.

Česká republika, od 4 600

 

Chatový tábor Heroltice - Blázni mají svátek nejen každý pátek
Vedoucí je Mgr. Tereza Koblihová, dlouholetá a zkušená vedoucí dětských táborů s CK BAVI

 Termín: 6.- 15.8. 2019 (10 dní) Cena: 4.600 Kč věk: 7-15 let

Program:  Blázni mají svátek nejen každý pátek. Vánoce, Halloween, Valentýn, Velikonoce, Silvestr....v létě? Žádný problém! S námi zažiješ i nemožné. Jestli ještě nevěříš či nevěříte, že právě váš potomek prožije deset naprosto božských dnů, snad vás všechny přesvědčí následující pobyt. Každý účastník se stane součástí humorné nadsázky a každý den bez ohledu na roční období oslavíme svátek se všemi jeho zvyky a tradicemi...třeba slavit Vánoce a sáňkovat již v srpnu :-). Těší se na vás staří známí vedoucí Zip,Tom, Jana, Andrea ,Tereza.... atd.

Chatový tábor Heroltice - dětský tábor u řeky Svratky v lokalitě Šárka blízko Tišnova

- doporučený věk: 7- 15 let

- celotáborová motivační hra i zájmové aktivity v rámci Vyber si a běž, komornější počet dětí

- vhodné i pro malé děti a děti, které jedou na tábor prvně

- pro obrovskou oblibu a zájem o tuto lokalitu jsme vzali středisko skoro na celé prázdniny

- možnost doobjednání výletu u busu

- pro horší počasí velký párty stan, který pojme celý tábor

- bazén s protiproudem a krásné sociální zázemí

- nádherná příroda

Popis: tuto osvědčenou lokalitu jsme zařadili opět do nabídky vzhledem k velké oblíbenosti. Krásné středisko blízko Brněnské přehrady. Počet míst omezen na 90 dětí. Rekreační areál se nachází asi 25 km od Brna směrem na Tišnov.

Ubytování: ve 4lůžkových chatkách s el. (92 míst), moderní umývárny v nerezu, toalety, nově velký párty stan pro celý tábor v případě deštivého nebo naopak hodně slunečného počasí.

Pro volný čas: středisko poskytuje možnost táboráků, ruské kuželky, stolní tenis, hřiště na plážový volejbal, streetballový koš, projížďky na lodičkách, petangue, sportovní půjčovna a bazén 10x5m (protiproud, noční osvětlení)

V ceně: 9x nocleh, 10x strava 5x denně s pitným režimem + balíček na cestu, programové zajištění, doprava z Olomouce, Litovle, Prostějova a Brna, bazén, odměny pro děti, pojištění CK, DPH.

Příplatky: výlet VIDA centrum Brno nebo parník a ZOO Brno. Cena včetně vstupného a busu je 250 Kč, úhrada výletu u autobusů při odjezdu dle zájmu

Pojištění: 180 Kč - Jedná se o pojištění proti stornu - Uniqa - trvalé následky úrazu, zavazadel a storna (v případě, že dítě nenastoupí kvůli nemoci na tábor) - nutno sjednat při objednávce tábora!

Slevy: z důvodu větších nákladů na chod tohoto tábora není možné uplatnit slevy za včasnou rezervaci. Při objednávce jednoho dítěte na více turnusů z nabídky táborů CK BAVI poskytujeme u druhého turnusu navíc slevu 150 Kč (tato sleva není časově vázaná).

Počítadlo návštěv