• cestovní kancelář
  • katalogy BAVI online - klik

Chatový tábor Heroltice - Heroltický kšeft

Nejbližší termíny: Nyní nejsou žádné volné termíny, pokud máte zájem o tento zájezd, napište nám.

Česká republika, od 6 150

Chatový tábor Heroltice - Heroltický kšeft

Tábor je obsazen. Můžeme Vás zařadit do náhradníků a jakmile nepotvrdí někdo svou účast zálohou a cestovní smlouvou, tak Vás budeme kontaktovat. Můžete využít i jiné turnusy, kde jsou zatím volná místa. Ovšem i zde se jedná o poslední místa. ( Kosov 1,3 turnus, Heroltice 3 turnus)

Hlavní vedoucí: Jitka Přivřelová - Zkušená táborová vedoucí s dlouholetou praxí 
Termín: 25.7. - 3.8. 2023 (10 dní) Cena: 6150 Kč věk: 6-15 let

Program: Kdo se stane vítězem konkurenčního heroltického trhu? A kdo se stane společností dne? Přesně o tohle letos půjde! Představ si, že se tvůj oddíl promění během jednoho dne na firmu nebo společnost, kterou se budeš muset, společně se svými kamarády a vedoucími, coby tvými pracovními kolegy, naučit vést. Aby se tvoje firma udržela na konkurenčním trhu, je potřeba v něm s ostatními soupeřit, vítězit a budovat tak ve světě pro svoji firmu dobré jméno! A jak už to tak bývá, vyhrává jen ten nejlepší! Čeká tě velkolepé výběrové řízení v podobě nejrůznějších akčních, zábavných, osvědčených i nových táborových her, kde si prověříme tvoje schopnosti!  Když projdeš výběrovým řízením, zažiješ jízdu, kde se rozhodně nebudeš nudit, protože tě čekají i další doplňkové programy. Pošli svůj životopis a zúčastni se jízdy, kterou tě bude provázet Jíťa a její tým osvědčených a zkušených vedoucích, kteří se už teď na tábor těší a vymýšlí, čím ho udělat ještě zábavnější! Nenech si tento jedinečný heroltický konkurenční souboj firem ujít. Těšíme se na tebe!

Chatový tábor Heroltice - dětský tábor u řeky Svratky v lokalitě Šárka blízko Tišnova

- doporučený věk: 6 - 15 let

- celotáborová motivační hra i zájmové aktivity v rámci Vyber si a běž, komornější počet dětí

- vhodné i pro malé děti a děti, které jedou na tábor prvně

- pro horší počasí nově rekonstruovaná pergola, která pojme celý tábor

- bazén s protiproudem a krásné sociální zázemí

- nádherná příroda

Popis: tuto osvědčenou lokalitu jsme zařadili opět do nabídky vzhledem k velké oblíbenosti. Krásné středisko blízko Brněnské přehrady. Počet míst omezen na 90 dětí. Rekreační areál se nachází asi 25 km od Brna směrem na Tišnov.

Ubytování: ve 4lůžkových chatkách s el. (92 míst), moderní umývárny v nerezu, toalety, nově velký párty stan pro celý tábor v případě deštivého nebo naopak hodně slunečného počasí.

Pro volný čas: středisko poskytuje možnost táboráků, ruské kuželky, stolní tenis, hřiště na plážový volejbal, streetballový koš, projížďky na lodičkách, petangue, sportovní půjčovna a bazén 10x5m (protiproud, noční osvětlení)

V ceně: 9x nocleh, 10x strava 5x denně s pitným režimem, programové zajištění, doprava z Olomouce, Litovle, Prostějova a Brna, bazén, odměny pro děti, pojištění CK, DPH.

Pojištění: 200 Kč - Jedná se o pojištění proti stornu - Uniqa - trvalé následky úrazu, zavazadel a storna (v případě, že dítě nenastoupí kvůli nemoci na tábor) - nutno sjednat při objednávce tábora.

Počítadlo návštěv