• cestovní kancelář
  • katalogy BAVI online - klik

Chatový tábor Heroltice - Paradox v časoprostorovém kontinuu

Nejbližší termíny: Nyní nejsou žádné volné termíny, pokud máte zájem o tento zájezd, napište nám.

Česká republika, od 6 250

Chatový tábor Heroltice - Paradox v časoprostorovém kontinuu


Tábor je obsazen. Můžeme Vás zařadit do náhradníků a jakmile nepotvrdí někdo svou účast zálohou a cestovní smlouvou, tak Vás budeme kontaktovat. Můžete využít i jiné turnusy, kde jsou zatím volná místa. Ovšem i zde se jedná o poslední místa. ( Kosov 1,3 turnus, Heroltice 3 turnus)

Hlavní vedoucí: Tereza Knittlová - Zkušená táborová vedoucí s dlouholetou praxí
Termín: 16.7. - 25.7. 2023 (10 dní) Cena: 6250 Kč věk: 6-15 let

Program: Bůh Chrónos zase potřebuje naši pomoc! Před několika lety se nám v Herolticích tak popletl čas, že jsme slavili Vánoce i Velikonoce uprostřed léta a 10 dní se báli, že uvízneme v roční časoprostorové smyčce... To ještě ale nebylo nic oproti tomu, co na všechny čeká v roce 2023! Celé zapadlé heroltické údolí postihne velký paradox v časoprostorovém kontinuu = nebudeme vědět kde jsme a kdy jsme, nebo zda vůbec ještě jsme. Světočáry protínající naše životy se zakřiví a protnou. JEden den se probudíme na druhé straně Zeměkoule, přitom předchozí den ani neusneme, jednou budeme v pravěku, podruhé v 21. století, ráno bude slunce zapadat, večer přitom třeba ani nevýjde. Náplní celého tábora bude nalézt z pokaženého časoprostorového kontinua únik a vrátit se zase do naší reality. Stačí k tomu spočítatt pár rovnic z obecné teorie relativity - nebo najít nějaký jiný táborový trik! :-) Průvodci světoplochou budou: Hlavní vedoucí Tereza, dále ZIp, Jaňas, Vinci, Lůďa, Adam, Mira, Bára, Fryblík, Lenka, Míša, Peťa, Zuzka a zdravuška Baruška. P.S.: Odpočet už běží!

Chatový tábor Heroltice - dětský tábor u řeky Svratky v lokalitě Šárka blízko Tišnova

- doporučený věk: 6 - 15 let

- celotáborová motivační hra i zájmové aktivity v rámci Vyber si a běž, komornější počet dětí

- vhodné i pro malé děti a děti, které jedou na tábor prvně

- pro horší počasí nově rekonstruovaná pergola, která pojme celý tábor

- bazén s protiproudem a krásné sociální zázemí

- nádherná příroda

Popis: tuto osvědčenou lokalitu jsme zařadili opět do nabídky vzhledem k velké oblíbenosti. Krásné středisko blízko Brněnské přehrady. Počet míst omezen na 90 dětí. Rekreační areál se nachází asi 25 km od Brna směrem na Tišnov.

Ubytování: ve 4lůžkových chatkách s el. (92 míst), moderní umývárny v nerezu, toalety, nově velký párty stan pro celý tábor v případě deštivého nebo naopak hodně slunečného počasí.

Pro volný čas: středisko poskytuje možnost táboráků, ruské kuželky, stolní tenis, hřiště na plážový volejbal, streetballový koš, projížďky na lodičkách, petangue, sportovní půjčovna a bazén 10x5m (protiproud, noční osvětlení)

V ceně: 9x nocleh, 10x strava 5x denně s pitným režimem, programové zajištění, doprava z Olomouce, Litovle, Prostějova a Brna, bazén, odměny pro děti, pojištění CK, DPH.

Pojištění: 200 Kč - Jedná se o pojištění proti stornu - Uniqa - trvalé následky úrazu, zavazadel a storna (v případě, že dítě nenastoupí kvůli nemoci na tábor) - nutno sjednat při objednávce tábora.

Počítadlo návštěv