• cestovní kancelář
  • katalogy BAVI online - klik

Chatový tábor Kosov: Cesta na Olymp

Nejbližší termíny: Nyní nejsou žádné volné termíny, pokud máte zájem o tento zájezd, napište nám.

Česká republika, od 4 700

Chatový tábor Kosov u Zábřeha na Moravě - Cesta na Olymp

Hlavní vedoucí: Milan Dino Novák, záchranář

 Termín: 1.7.- 10.7. 2020 (10 dní)  Cena: 4.700 Kč věk: 7-15 let

Program: Hora Olymp je bájný vrchol všem známý z řeckořímských bájí a pověstí, domov bohů a hrdinů. Kdo by se tedy nechtěl dostat mezi tuto váženou společnost? Cesta k vrcholu je běžným smrtelníkům skryta. Mnoho statečných mužů a žen se ji již pokoušelo objevit, většinou však bezúspěšně. Podaří se to nám? Vydejte se proto s Dinem a jeho partou skvělých vedoucích na dobrodružnou cestu plnou záludných nástrah, nebezpečí a mýtických tvorů. Překonejme zdánlivě nepřekonatelné a staňme se opravdovými hrdiny. Prožijeme dobrodružství podobná těm, o kterých jste zatím jen četli či slyšeli. O našich skutcích a činech se bude dlouho vyprávět.

Chatový tábor Kosov u Zábřeha na Moravě

Popis: jedná se o vyhledávané táborové středisko asi 7 km za Zábřehem na Moravě. Areál má výhodu super zázemím i pro špatné počasí. Má vlastní budovu se sály, klubovny, chatky, hřiště na volejbal, fotbal, stolní tenis, šipky, hřiště na plážový volejbal, vlastní krytý bazén, kulečník, pískoviště a jiné. Je obklopen krásnou přírodou s možností výletů do okolí. Jedna z priorit tohoto zařízení je vlastní kulturní dům přímo v areálu.

Stravování: plná penze s pitným režimem - domácí strava 5x denně.

Ubytování: 4lůžkové chatky s elektřinou, vybavené peřinami nebo spacákem a povlečením.( možné si vzít i vlastní) Budova a společné sociální zařízení(dámské po rekonstrukci).

V ceně: 9x nocleh, 10x strava s pitným režimem, balíček na cestu, programové zajištění, doprava z Olomouce, Litovle a okolí, využití krytého bazénu, odměny pro děti, pojištění CK, DPH, programoví hosté a zdravotní dozor. Hromadná doprava z Olomouce, Litovle, Mohelnice.

Poznámka: možnost i individuální dopravy

- vlakem do Zábřehu, přestoupit na bus směr Hoštejn a vystoupit na zastávce Kosov

- autem směr ze Zábřehu na Moravě na Hoštejn, Kosov se nachází asi 10 min. cesty mezi těmito obcemi. Tábor je po levé straně.

Pojištění: 180 Kč / 10denní turnus. Jedná se o pojištění proti stornu - Uniqa - trvalé následky úrazu, zavazadel a storna (v případě, že dítě nenastoupí kvůli nemoci na tábor) - nutno sjednat při objednávce tábora!

Slevy: při objednávce s úhradou celé částky do 20.2.2020 se poskytuje sleva na dítě 200 Kč. Při objednávce jednoho dítěte na více turnusů z nabídky táborů CK BAVI poskytujeme u druhého turnusu navíc ještě slevu 150 Kč (tato sleva není časově vázaná).

 

Počítadlo návštěv