• cestovní kancelář
  • katalogy BAVI online - klik

Chatový tábor Kosov - Teenager I. - Cesta kolem světa za 10 dní

Nejbližší termíny: Nyní nejsou žádné volné termíny, pokud máte zájem o tento zájezd, napište nám.

Česká republika, od 4 600


Teenager I. -  Cesta kolem světa za 10 dní
Hlavní vedoucí je Viktor Kohout jn.. Zkušený táborový vedoucí s dlouholetou praxí.

Termín:  8.7.- 17.7. 2019 (10 dní)  Cena: 4.600 Kč věk: 12-15 let

Program:
Hledáme všechny mladé cestovatele, co si s oblíbenou partou Vikyho jn. dají nelehký úkol. Pokusíme se tentokrát obletět svět během pouhých 10 dnů! Co vše při této jízdě navštívíme je záhadou, jedno je ale jisté! Během cestování nás čeká spousta zábavy a legrace, skvělých nových her, diskoték, nových přátel a spousta dalšího. Těšíme se na Vás!

Chatový tábor Kosov u Zábřeha na Moravě

Popis: jedná se o vyhledávané táborové středisko asi 7 km za Zábřehem na Moravě. Areál má výhodu super zázemím i pro špatné počasí. Má vlastní budovu se sály, klubovny, chatky, hřiště na volejbal, fotbal, stolní tenis, šipky, hřiště na plážový volejbal, vlastní krytý bazén, kulečník, pískoviště a jiné. Je obklopen krásnou přírodou s možností výletů do okolí. Jedna z priorit tohoto zařízení je vlastní kulturní dům přímo v areálu.

Stravování: plná penze s pitným režimem - domácí strava 5x denně.

Ubytování: 4lůžkové chatky s elektřinou, vybavené peřinami nebo spacákem a povlečením.( možné si vzít i vlastní) Budova a společné sociální zařízení(dámské po rekonstrukci).

V ceně: 9x nocleh, 10x strava s pitným režimem, balíček na cestu, programové zajištění, doprava z Olomouce, Litovle a okolí, využití krytého bazénu, odměny pro děti, pojištění CK, DPH, programoví hosté a zdravotní dozor. Hromadná doprava z Olomouce, Litovle, Mohelnice.

Poznámka: možnost i individuální dopravy

- vlakem do Zábřehu, přestoupit na bus směr Hoštejn a vystoupit na zastávce Kosov

- autem směr ze Zábřehu na Moravě na Hoštejn, Kosov se nachází asi 10 min. cesty mezi těmito obcemi. Tábor je po levé straně.

Pojištění: 180 Kč / 10denní turnus. Jedná se o pojištění proti stornu - Uniqa - trvalé následky úrazu, zavazadel a storna (v případě, že dítě nenastoupí kvůli nemoci na tábor) - nutno sjednat při objednávce tábora!

Slevy: při objednávce s úhradou celé částky do 20.2.2019 se poskytuje sleva na dítě 200 Kč. Při objednávce jednoho dítěte na více turnusů z nabídky táborů CK BAVI poskytujeme u druhého turnusu navíc ještě slevu 150 Kč (tato sleva není časově vázaná).

Počítadlo návštěv