• cestovní kancelář
  • katalogy BAVI online - klik

Chatový tábor Protivanov: Svět fantazie - Nekonečný příběh

Nejbližší termíny: Nyní nejsou žádné volné termíny, pokud máte zájem o tento zájezd, napište nám.

Česká republika, od 4 600


Termín: 12.- 21.7. 2019 (10 dní) Cena: 4.600 Kč věk: 6-16 let
Hlavní vedoucí je Renata Švubová - zkušená táborová vedoucí s dlouholetou praxí s CK BAVI a majitel CK BAVI Viktor Kohout.

Program: Svět fantazie - Nekonečný příběh

V celotáborové hře se vydáme cestou neznámou, kde fantazie nezná hranic a sny a přání se stávají skutečností … Další pohádkově fantastická hra na motivy filmu Nekonečný příběh svou nádhernou výpravou a zpracováním vtáhne  děti do Říše fantazie, kterou je třeba zachránit.  Malý chlapec závislý na tabletu a na mobilu je impulzem k otevření kouzelné říše fantazie, která zaniká. Při čtení zapomenuté a zaprášené knihy z půdy se před všemi účastníky dětského tábora začnou dít prapodivné věci i reálné příběhy  Vydejte se tedy s námi vstříc vodníkům, čarodějnicím, kamenožroutům, závodním hlemýžďům, ohnivým mužíčkům, hejkalům i k samotné královně Říše fantazie. Bohatý program - závody, soutěže, diskotéky, táboráky, parodie na TV pořady, výlety, taneční průprava - aerobic, disko, letní kino, sportovní aktivity: koupání, basketbal, floorbal, softbal, kopaná, aerobic apod. Celodenní show v mnoha podobách. Celotáborová hra je vtipná a plná recese v parodickém stylu. Bude oživena o nové soutěže a nápady. Vhodné pro děti, které mají rády legraci a chtějí být její součástí. Díky této celotáborové hře je šance, že si děti uvědomí nebo připomenou skutečné hodnoty. Program povede půvabná Renata a Ó velký a stará osvědčená protivanovská parta vedoucích.

 Chatový tábor Protivanov

Tábor ve velkém stylu s mnoha zaměřeními. Zábava, sport, tanec, naučné programy, turistika, zpívání, turnaje, večerní programy a legrace. Možnost výletů do Westernového světa nebo do Moravského krasu.

Popis: jedná se v naší nabídce o osvědčené atraktivní místo z minulých let, které nás ohromilo svým pěkným přírodním prostředím, ale i rozmanitými možnostmi využití areálu. Je to takové naše království, kde nikoho nerušíme a nikdo neruší nás. Dětem se zde líbí a to je i důkaz v tom, že v minulých letech byl vždy tábor rychle obsazen. Areál rekreačního střediska v Protivanově leží v krásném prostředí Drahanské vrchoviny. Rekreační středisko položené do romantické přírody je složené z hlavní budovy, společenských místností a chatek. V oploceném a v noci plně osvíceném areálu máme rybník (možnost koupání a lodiček), hřiště, stolní tenis, šipky, ruské kuželky, klubovny, bufet a společné sociální zázemí.

Program: kromě turnajů a osvědčených her bude rozšířen o činnosti, které děti přivedou do světa fantazie a pomohou dětem ukázat důležité hodnoty dnešního světa. Tábor je vhodný i pro děti, které jedou na tábor prvně. Mimo jiné: Bohatý program - závody, soutěže, diskotéky, táboráky, parodie na TV pořady, výlety, taneční průprava - aerobic, disko, letní kino, sportovní aktivity: koupání, basketbal, floorbal, softbal, kopaná apod. Jedná se hlavně o celodenní show v mnoha podobách. Vhodné pro děti, které mají rády legraci a chtějí být její součástí. Jako zpestření programu zveme zajímavé hosty, hasiče a nebude chybět letní kino. I letos bude opět zařazena tzv. AKCE - vyber si a běž. Děti si mohou dopoledne vybrat z několika možností programů dle svého vlastního zájmu (floorbal, fotbal, stolní tenis, korálky, kvízy, vzduchovka, volejbal, výtvarné práce, petanque, baseball, sebeobrana, moderní tance, aerobic apod.)

Stravování: plná penze s pitným režimem - domácí strava 5x denně, bufet v režii CK BAVI.

Ubytování: 4lůžkové chatky a zděné sruby vybavené peřinou nebo spacákem, polštářem. (přesto doporučujeme vlastní povlečení nebo vlastní spacák). Budova a společné soc. zázemí.

V ceně: 9x nocleh, 10x strava s pitným režimem, balíček na cestu, programové zajištění, doprava z Olomouce, Litovle, Prostějova a okolí, zajímavý host (hasiči, letečtí modeláři, lanová centra), odměny, pojištění CK, DPH

Slevy: při objednávce s úhradou celé částky do 20.2.2019 se poskytuje sleva 200 Kč za dítě. Při objednávce jednoho dítěte na více turnusů z nabídky táborů CK BAVI poskytujeme u druhého turnusu navíc ještě slevu 150 Kč (tato sleva není časově vázaná).

Poznámka: možnost i individuální dopravy (Olomouc - Prostějov - směr Boskovice - Protivanov - za obcí Protivanov je po cca 500 m po pravé straně areál. Pro větší skupiny - doprava dohodou!

Příplatky: výlety: Western City nebo Moravský kras 250 Kč (zahrnuje dopravu a vstup), úhrada výletu u autobusů při odjezdu dle zájmu. Výlety budou uvedeny v posledních pokynech, které obdržíte před odjezdem. Pro děti, které nebudou mít zájem o výlet autobusem, bude uspořádán výlet „pěškobusem za pokladem“.

Pojištění: 180 Kč / 10denní turnus. Jedná se o pojištění proti stornu - Uniqa - trvalé následky úrazu, zavazadel a storna (v případě, že dítě nenastoupí kvůli nemoci na tábor) - nutno sjednat při objednávce tábora!

Počítadlo návštěv