• cestovní kancelář
  • katalogy BAVI online - klik

Hotel Golebiewski ★ ★ ★ ★ - Wisla

Polsko, od 2 700

Odpočinkový víkend a zábava s relaxací v luxusním hotelu Golebiewski - Wisla

-Hit posledních let!
-Pro zájemce vlastní dopravou: libovolný termín a délka pobytu vždy na vyžádání
-Vynikající poloha hotelu, výhledy do přírody , kompletní relaxace – wellness Tropicana park a výborné gastro služby řadí hotel Golebiewski ke stálicím naší nabídky.

-Hotel Golebiewski se nachází v polském městě Wisla (cca 30 km od hranic s ČR), hotel Karpacz zase v Krkonoších z polské strany. Jde o velmi luxusní a moderní hotely splňující všechny požadavky na skvělou relaxaci.

Wellness Tropicana park a výborné gastro služby řadí hotel Golebiewski ke stálicím naší nabídky. Hotel Golebiewski se nachází v polském městě Wisla (cca 30 km od hranic s ČR). Jde o velmi luxusní a moderní hotely splňující všechny požadavky na skvělou relaxaci.

Vybavení: součástí hotelu je vodní svět, saunový svět, wellness centrum, venkovní bazény a terasy. Vysoká úroveň všech nabízených služeb - ubytování, restaurace, bary, relax centrum, obrovský dětský koutek, to vše je zárukou kvalitně strávené dovolené.

Ubytování: pokoje 4****, TV se sat., WC, nové sociální zázemí, příjemný interiér a také jedinečné výhledy do přírodních krajin. Součástí pobytu je relaxace v Tropikána vodním parku. Zde máte možnost navštívit časově neomezeně sportovní bazén, bazén s tryskami a vlnobitím, aroma i vířivé koupele s perličkami, mořskou teplou lázeň se slanou vodou - celkem 8 velkých van, parní a suché sauny, solnou jeskyni a taky ledovou jeskyni (vše v ceně pobytu po celou dobu), posilovna. Pro milovníky adrenalinových atrakcí jsou k dispozici 4 tobogány + jeden trychtýřový. K dispozici jsou lehátka k odpočinku a relaxaci. Bude Vám zapůjčena osuška v rámci kvalitních služeb po celou dobu. Večer: obrovské diskocentrum se skvělou a výpravnou show - hudba, světla...

Stravování: v ceně pobytu v rámci polopenze je snídaně a pozdní oběd(13:30-16:00) nebo večeře (od 19:00) formou bufetových stolů. Vynikající kuchyně! Restaurace hrají stylovými barvami. Možnost zakoupení večeří, kávy apod. (zde je třeba mít k dispozici polskou měnu Zł nebo platby kartou, k dispozici je hotelová směnárna).

Další možnosti: během pobytu je možnost (orientačně za ceny podobné v ČR) návštěvy kosmetického salonu, manikúra, pedikúra, kadeřnictví, masáže, bowling, zábavné hry. Nedaleko od hotelů jsou vždy turistické atrakce - lanová centra, bobové dráhy, světy Miniatur, lanovky, túry.

Pokoje: 1 a 2 lůžkové pokoje s možností přistýlky, rodinné pokoje, sprcha, WC, TV/SAT, radio, telefon, balkon (ne u všech pokojů).

Pro podniky či skupiny zajistíme sál na možnost cvičení nebo konference či školení.
Uvádíme orientační ceny - mohou se lišit dle různých balíčků, akcí, slev apod. Na vyžádání vždy provedeme aktuální kalkulaci!

Cena: od 2.700 Kč/os. - při pobytu na 1 noc, dítě či dospělá osoba na přistýlce - cena na vyžádání
V ceně: ubytování, polopenze, neomezený vstup do Tropikana parku, ručníky, vstup do večerního diskobaru

Zvýhodněné balíčky na 2 noci:
Cena: od 4.900 Kč - dospělá osoba, dítě či dospělá osoba na přistýlce - cena na vyžádání
V ceně: 2x ubytování, 2x polopenze formou rautu, neomezený vstup do Tropikana parku, vstup do večerního diskobaru

Pro skupiny zajistíme dopravu

 

Počítadlo návštěv