• cestovní kancelář
  • katalogy BAVI online - klik

Lázně LUHAČOVICE - (ROYAL SPA)

Česká republika, od 2 200

LÁZNĚ LUHAČOVICE

V lázních Luhačovice nabízíme ubytování ve 3 hotelech s celkovou kapacitou 189 pokojů.

- Pokud chcete pečovat o své zdraví nebo jste klient zdravotní pojišťovny doporučujeme Vám ubytování v lázeňském hotelu Miramare.
- Jste milovníky wellness a relaxace? Pro Vás je ideální ubytování v hotelu Vila Antoaneta, kde se nachází úžasné vodní relax centrum - užijte si odpočinek plnými doušky.
- Hledáte luxusní ubytování v lázních Luhačovice? Pak se ubytujte v kulturní památceod arch. Dušana Jurkoviče v luxusním hotelu Vila Valaška.

I. Lázeňské hotely Miramare Luhačovice

Lázeňské hotely Miramare se nachází v klidném prostředí a přesto nedaleko od centra lázní Luhačovice. Hotely jsou tvořeny 3 propojenými budovami a nabízí komplexní služby pod jednou střechou a více jak 80 lázeňských procedur. K léčbě jsou využívány 2 vlastní léčebné minerální prameny. Zdravotnická služba 24 hodin denně.
V hotelu je k dispozici: recepce se vstupní halou, 2 restaurace, zimní terasa a denní bar, kompletní balneoprovoz - 2 vlastní přírodní prameny, ordinace lékaře a zdravotnického personálu, 2 bazény, infrasauna, pedikúra, manikúra, kadeřnictví, kosmetika
Kategorie ubytování: lázeňské hotely Miramare jsou tvořeny 3 propojenými hotely: Miramare I, Miramare II a Miramare - Helena. K hotelům patří depandance Vila Rita a Nasta (budovy bez výtahu).
Kapacita hotelu: celková kapacita hotelu 201 lůžek:
59 jednolůžkových pokojů, 70 dvoulůžkových, 4 apartmány (1 prezidentský).
Vybavení pokojů: Superior - Miramare II, Miramare - Helena: sprcha / vana + WC, fén, SAT TV, telefon, lednička (minibar na vyžádání), WiFi.
Standard - Miramare I, Vila Rita a Nasta: sprcha / vana + WC, Ubytování na 2, 3, 4, 5 nocí, polopenze, 2 - 3 lázeňské procedury, volný vstup do bazénu a infrasauny.fén, SAT TV, telefon, WiFi.
Doplňující informace: lázeňský poplatek 15 Kč / os. / den není zahrnut v ceně pobytů.
Parkování před hotelem 50 Kč / den nad 6 nocí, 100 Kč / den do 6 nocí. Od poplatku za parkování na našich placených parkovištích jsou osvobozeni držitelé průkazu ZTP/P (osoby s těžkým zdravotním postižením) a jejich průvodci. Check-in: od 14.00 hod. Check out: do 10.00 hod.
Stravování: snídaně formou rautu, obědy a večeře výběrem z menu, ovocné a zeleninové saláty, ovoce. Pobyt s plnou penzí začíná obědem a končí snídaní.

Pobyt pro seniory
Cena: od 13.685 Kč / osobu / 7nocí
V ceně: ubytování na 7 nocí, plná penze - snídaně formou rautu, oběd a večeře výběrem z menu, lékařské vyšetření, až 10 lázeňských procedur stanovených lékařem, volný vstup do bazénu a infrasauny, zapůjčení županu zdarma (kategorie superior).
Doporučené procedury: 2x klasická masáž částečná, 2x suchá koupel s terapií CO2, 2x přírodní uhličitá koupel, 2x kyslíková terapie, 2x přístrojová inhalace Vincentkou.
Léčebný plán: procedury stanovuje lázeňský lékař na základě vstupního vyšetření a zdravotního stavu klienta.


II. Lázeňský hotel Vila Antoaneta

Hotel Vila Antoaneta se nachází v klidnější Pražské čtvrti lázní Luhačovice. Nabízí komplexní služby pod jednou střechou, úžasné vodní relaxační centrum a více jak 60 lázeňských a relaxačních procedur. Hotel je vhodný i pro mladší generaci a rodiny s dětmi.

Víkendový pobyt
Cena: od 4.630 Kč / osobu / 2 noci
V ceně: ubytování na 2 noci, polopenze - snídaně formou rautu, večeře výběrem z menu, 2 lázeňské procedury (1x klasická masáž éterickými oleji částečná nebo anticelulitidová masáž břečťanovým gelem, 1x relaxační koupel s přísadou, volný vstup do vodního relax centra
- 2 bazény, Whirlpool, sauna, parní lázeň, sluneční terasa, zapůjčení županu zdarma (kategorie superior).
V nabídce další balíčky: Kompletní kúra, Nadechněte se, Wellness pobyt, Lázně na zkoušku - předložíme na vyžádání

Relax v týdnu
Cena: od 4.110 Kč/ osobu/ 2 noci
V ceně: ubytování na 2,3,4,5 nocí, polopenze, 2-3 lůzeňské procedury, volný vstup do bazénu a infrasauny.
Relaxace v týdnu v lázních Luhačovice. Využijte cenově zvýhodněné pobyty od neděle do pátku a užijte si pár dnů volna.

Relaxační pobyt na 5 nocí - (neděle-pátek)
Cena: od 9425,- Kč / osoba / 5 nocí
V ceně: Ubytování na 7 nocí, plná penze - snídaně formou rautu, oběd a večeře výběrem z menu
* ubytování na 5 nocí
* polopenze - snídaně formou rautu, večeře výběrem z menu
* 4 wellness procedury: 1x klasická masáž éterickými oleji částečná nebo anticelulitidová masáž břečťanovým gelem, 1x podvodní masáž automatická (Vila Valaška: 1x hydromasáž zvukovými vlnami se světelnou tereapií a přísadou dle výběru pro ženy nebo 1x celotělová hydromasáž pro muže), 1x aromatický parafinový zábal, 1x inhalace minerální vodou Vincentka.   
* vstup do vodního relax centra s whirpoolem a saunami
* zapůjčení županu zdarma

Týden pro zdraví:
Cena: od 15330,- Kč / osobu / ubytování na 7 nocí
* plná penze - snídaně formou rautu, oběd a večeře výběrem z menu
* kredit 3.360 Kč na vstupní lékařskou konzultaci a lázeňské procedury stanovené lékařem. DOPORUČOVANÉ PROCEDURY: koupele, masáže, inhalace, zábaly, pitná kúra.
* vstup do vodního relax centra
* zapůjčení županu zdarma

III. Luxury Spa & Wellness Vila Valaška

Hotel Vila Valaška je dílem známého architekta Dušana Jurkoviče. Hotel se nachází v klidné čtvrti lázní Luhačovice a je přímo propojen s hotelem Vila Antoaneta, kde mohou hosté využívat vodní relaxační centrum. Nabízí stylové ubytování v apartmánech a výjimečnou balneoterapii.

Relax v týdnu
Cena: od 4.488 Kč / osobu / 2noci
V ceně: ubytování na 2, 3, 4, 5 nocí (Ne - Pá), polopenze - snídaně formou rautu, večeře výběrem z menu, 2 - 3 lázeňské procedury, volný vstup do vodního relax centra - 2 bazény, Whirlpool, sauna, parní lázeň, sluneční terasa, zapůjčení županu zdarma.
Lázeňské procedury: při pobytu na 2 noci - 1x klasická masáž éterickými oleji částečná nebo anticelulitidová masáž břečťanovým gelem, 1x přísadová koupel dle vlastního výběru, při pobytu na 3 noci - 1x klasická masáž éterickými oleji částečná nebo anticelulitidová masáž břečťanovým gelem, 1x přísadová koupel dle vlastního výběru, 1x aromatický parafinový zábal, při pobytu na 4 nebo 5 nocí - 1x klasická masáž éterickými oleji částečná nebo anticelulitidová masáž břečťanovým gelem, 1x hydromasáž zvukovými vlnami se světelnou terapií a přísadou, 1x aromatický parafinový zábal.
Cenový hit: cenově zvýhodněné pobyty v týdnu od neděle do pátku
Poznámka: možnost lékařské konzultace za příplatek 300 Kč, ceny mimo víkendy a státní svátky

Ceny vždy ověřujeme s každou individuální poptávkou.

 

Počítadlo návštěv