• cestovní kancelář
  • katalogy BAVI online - klik

Paříž a Londýn

Nejbližší termíny: 28.5. - 2.6.2024

Anglie, od 8 590

Paříž a Londýn

Termín:     (Út) 28.5.2024 - (Ne) 2.6.2024

Program: Dvě úžasné metropole, dva kontrasty, které je třeba zažít a vidět na vlastní oči! Oblíbený zájezd,  během kterého poznáte jak historickou tak moderní tvář dvou velkoměst Paříže a Londýna.  Náš zájezd vám tento zážitek umožní…

  • 1. den:
    Odjezd, cesta přes ČR, SRN do Francie.
  • 2. den:
    Ráno příjezd do Paříže, okružní jízda: Bastilla, Hotel de Ville, Rivoli, Concorde, Pont Caroussel, Orsay.Procházka městem s průvodcem Latinskou čtvrtí: Pantheon, Sorbonna, Lucemburské zahrady; St. Germain.Poté Conciergerie, katedrála Notre Dame, radnice, centrum G. Pompidou, Palais Royal, Louvre, Tuilleries.Osobní volno k návštěvě muzeí: Orsay, Louvre a jiných. Nocleh.
  • 3. den:
    Paříž – Eiffelova věž, volno k návštěvě této dominanty. Pokračování prohlídky: Martova pole, vojenská škola, kolem Invalidovny na nám. Svornosti. Osobní volno k návštěvě muzeí nebo nákupům na Champs Elysées a obchodní ulici Rivoli. Okružní jízda: Vítězný oblouk, Champs Elysées, Madeleine, Opera, Vendome. Fakultativně plavba lodí po Seině. Nocleh.
  • 4. den:
    Ráno odjezd do Calais. Transfer do Anglie. Londýn, okružní jízdaměstem: bankovní centrum City, Bank of England, Lloydova pojišťovna, burza, Mansion House, St. Mary-le-Bow. Katedrála sv. Pavla a volno k návštěvě, most Milénia, Shakespearovo divadlo New Globe, Southwark Cathedral. Odjezd autokarem kolem Monumentu k Toweru. Hrad Tower s královskými korunovačními klenoty, známý most Tower Bridge, možnost návštěvy malebných doků sv. Kateřiny, HMS Belfast. Nocleh.
  • 5. den:
    Ráno zastávka v Greenwichi u parku s královskou observatoří (exteriér) a nultým poledníkem. Londýn: pokračování v prohlídce města – Parlament, Westminsterské opatství, vládní budovy ve Whitehallu včetně sídla premiéra v Downing st. Přes nejkrásnější londýnský park St. James k sídlu královny v Buckinghamském paláci. Pak Piccadilly Circus a Trafalgarské náměstí. Osobní volno k návštěvě muzeí (Národní Galerie, BritishMuseum, Imperial WarMuseum), nebo možnost nákupů na obchodní třídě Oxford street, Covent Garden, či možnost jedinečného zážitku při jízdě na London Eye – obřím londýnském kole s panoramatickým výhledem na Londýn. V podvečer odjezd. Transfer do Calais, noční cesta Belgií a Německem.
  • 6. den:
    Návrat do ČR
     

    Ceny First minute (cena se může měnit)

    KódTurnusTermínPokoj 1/3Pokoj 1/2Doprava
    231 1   (Út) 28.5.2024 - (Ne) 2.6.2024 Vyprodáno 8.990 Kč Doprava Autobus

 

Cena zájezdu zahrnuje:


  • 3 x ubytování v hotelu **/*** (osoba na přistýlce do 12 let)
  • dopravu moderním klimatizovaným autokarem
  • transfer přes La Manche
  • průvodce
  • zákonné pojištění CK, DPH

Cena zájezdu nezahrnuje:

  • Vstupy, místní taxy, vjezd do historické Paříže a Londýna
  • rezervace míst v autokaru je možná za poplatek 300 Kč na osobu

Doprava autokarem - odjezdová místa

       Bez příplatku: Brno, Jihlava-Pávov, Humpolec, Praha, Beroun, Plzeň, Rozvadov
       Příplatek 150 Kč: Olomouc, Prostějov, Vyškov
       Příplatek 250 Kč: Ostrava, Frýdek – Místek, Kopřivnice, Nový Jičín, Hranice, Lipník nad Bečvou, Přerov
       Příplatek 300 Kč: Opava, Zlín, Uherské Hradiště, Žďár n/S, Hradec Králové, Pardubice

CK si vyhrazuje právo na určení nástupního místa podle počtu osob (bez příplatku min. 8 osob / příplatková místa min. 15 osob). V případě malého zájmu bude svoz proveden linkovými autokary nebo jinými spoji.

*Každý cestující je osobně zodpovědný za dodržování pasových, celních, vízových a zdravotních a dalších předpisů země, do které cestuje. Veškeré náklady, které vzniknou nedodržením těchto předpisů nese cestující.

 

 Zájezd nabízíme ve spolupráci s partnerskou CK

Počítadlo návštěv