• cestovní kancelář
  • katalogy BAVI online - klik

OREA RESORT PANORAMA ★ ★ ★ ★ - Blansko

Česká republika, od 1 200

OREA RESORT PANORAMA ★ ★ ★ ★

 - region Moravský kras

Rodinný wellness hotel v krásném přírodním prostředí, s kvalitními službami i personálem. Hotel má na ploše cca 200 m2 wellness provoz "VitaLine", kde je vnitřní bazén se slanou vodou a protiproudem (teplota vody 31°C), whirlpool s perličkovou koupelí a hydromasáží (teplota vody 36°C), bylinná parní sauna, infrasauna, finská sauna, Kneippova šlapací koupel a infralouka. Součástí nabídky wellness centra je široká škála balneoprocedur prováděných zkušeným odborným týmem. Jsou to ruční aromamasáže, masáže s baňkováním, masáže lávovými kameny, suchá uhličitá koupel, lymfodrenáž, zábaly různých typů, thalasoterapie a vonné zábaly a další procedury dle aktuální nabídky. Hotel má navíc venkovní dohřívaný zážitkový bazén se slanou vodou, masážní lavicí, perličkou, chrličem i tobogánkem.
- Bazén má mobilní zastřešení, je tedy v provozu takřka za každého počasí. V provozu je přibližně od dubna do října, dle počasí.
- Doporučujeme pobyt ve Wellness hotelu Panorama k pobytu ve dvou.
- Hotel je oceněn jako Společnost přátelská rodině v Jihomoravském kraji a je zařazen do projektu Dovolená bez lepku.

Hotel nabízí 55 komfortně vybavených pokojů v několika kategoriích. Pro dokonalý zážitek mají ubytovaní hosté k dispozici vnitřní slaný bazén, saunový svět či vířivku a v letní sezóně je navíc otevřen venkovní bazén se slanou vodou. Součástí hotelu jsou rovněž moderně vybavené konferenční sály a menší salonky pro širokou škálu firemních akcí, seminářů či konferencí. Bezplatné parkování a Wi-Fi připojení je samozřejmostí.

Hotel se nachází přímo v srdci naší nejrozlehlejší a nejznámější krasové oblasti Moravský kras. V celé oblasti lze napočítat více než 1100 jeskyní, včetně známých Punkevních jeskyní s proslulou propastí Macocha. Milovníci vodních radovánek si dozajista užijí aquapark v nedaleké Kuřimi, zatímco adrenalinoví nadšenci uvítají spíše zdejší lanová centra či singletrailové trasy.

Cena: od 1200 Kč/pokoj/noc (Pokoje vždy na vyžádání dle termínu) - možnost ubytování se snídaní, nebo s polopenzí

 

Počítadlo návštěv