• cestovní kancelář
  • katalogy BAVI online - klik

Chatový tábor Heroltice - Letecké dobrodružství

Nejbližší termíny: Nyní nejsou žádné volné termíny, pokud máte zájem o tento zájezd, napište nám.

Česká republika, od 6 090

Chatový tábor Heroltice - Letecké dobrodružství

Hlavní vedoucí: Martin Epstein - dlouholetá zkušenost s tábory
Termín: 3.8. - 12.8 2023 (10 dní) Cena: 6090 Kč věk: 6-15 let

Program: Naše letecká společnost Herolt zve všechny, kdo se nebojí dobrodružství na let kolem světa za 10 dní. Kapitán Marťas společně se svojí posádkou, se po celou dobu letu budou starat, aby všichni účastníci zažili to nejlepší dobrodružství!Společnost Herolt má nasmlouvané programy v cílových destinacích, které jsou plné  soutěží a zábavy.  Pokusíme se přeletět přes Bermudský trojúhelník a přitom se neztratit. Náš nadčasový letoun nás dokáže vzít i do minulosti a budeme moci okusit dobu, ve které žili naši rodiče. Pro všechny účastníky našeho letu nabízíme tu nejvyšší třídu. Přidej se k nám a zažij nezapomenutelný let, spoustu známého i neznámého, spoustu zábavy radosti ale třeba i adrenalinu! A už brzy u odbavování se na Vás Těší  kapitán Marťas a jeho crew!

Chatový tábor Heroltice - dětský tábor u řeky Svratky v lokalitě Šárka blízko Tišnova

- doporučený věk: 6 - 15 let

- celotáborová motivační hra i zájmové aktivity v rámci Vyber si a běž, komornější počet dětí

- vhodné i pro malé děti a děti, které jedou na tábor prvně

- pro horší počasí nově rekonstruovaná pergola, která pojme celý tábor

- bazén s protiproudem a krásné sociální zázemí

- nádherná příroda

Popis: tuto osvědčenou lokalitu jsme zařadili opět do nabídky vzhledem k velké oblíbenosti. Krásné středisko blízko Brněnské přehrady. Počet míst omezen na 90 dětí. Rekreační areál se nachází asi 25 km od Brna směrem na Tišnov.

Ubytování: ve 4lůžkových chatkách s el. (92 míst), moderní umývárny v nerezu, toalety, nově velký párty stan pro celý tábor v případě deštivého nebo naopak hodně slunečného počasí.

Pro volný čas: středisko poskytuje možnost táboráků, ruské kuželky, stolní tenis, hřiště na plážový volejbal, streetballový koš, projížďky na lodičkách, petangue, sportovní půjčovna a bazén 10x5m (protiproud, noční osvětlení)

V ceně: 9x nocleh, 10x strava 5x denně s pitným režimem, programové zajištění, doprava z Olomouce, Litovle, Prostějova a Brna, bazén, odměny pro děti, pojištění CK, DPH.

Pojištění: 200 Kč - Jedná se o pojištění proti stornu - Uniqa - trvalé následky úrazu, zavazadel a storna (v případě, že dítě nenastoupí kvůli nemoci na tábor) - nutno sjednat při objednávce tábora.

Počítadlo návštěv