• cestovní kancelář
  • katalogy BAVI online - klik

Villa Regenhart ★ ★ ★ ★ - Jeseníky

Česká republika, od 3 829

Wellness & Spa hotel Villa Regenhart****

Vysoký standard služeb! Krásné prostředí hotelu i okolí, velká zahrada, klidné místo, skvostná kuchyně...

Wellness & Spa v nově otevřeném luxusním hotelu se nachází v lázeňském městě Jeseník.
Novobarokní zámecká vila s překrásnou zahradou a moderním wellness centrem je situována nedaleko historického centra města v těsné blízkosti centra Jeseníku.

  • Užijte si příjemnou atmosféru a báječnou relaxaci. Vyhřívaný bazén s výhledem do zahrady nabízí kromě vodopádu pro masáž zad také relaxační římské lavice a obvodové masážní trysky.Je libo vířivou koupel po širým nebem? Ať už navštívíte naši venkovní vířivku v lednu či srpnu, vždy se bude jednat o nezapomenutelnýa velice příjemný zážitek. Kapacita až 6 osob a navíc odděleně od ostatních návštěvníků wellness centra. Naše privátní wellness nabízí samostatnou vířivou vanu, finskou saunu s ochlazovnou a vyhřívané vodní dvojlůžko.
  • Komfortní ubytování ve stylových dvoulůžkových pokojích, superiorech a apartmánech s nádherným výhledem na panorama Hrubého Jeseníku a Studničního vrchu. V nabídce pro klienty jsou pokoje Executive, Family Suite, Supreior, Supreior economy, Junior Suite a Deluxe Suite. Kapacita hotelu je 19 pokojů - 59 lůžek včetně přistýlek. Hotelovým hostům je k dispozici též stylová restaurace, lobby bar s krbem a slunná terasa s výhledem do zahrady. Lázně Jeseník leží v nadmořské výšce 620 m.n.m. Jsou známé množstvím minerálních pramenů využívaných především k léčbě onemocnění dýchacího ústrojí, potíží krevního oběhu a nervových onemocnění. Za zmínku stojí tzv. Stezka po pramenech, po které se návštěvníci mohou vydat a ochutnat léčivou vodu.

MIMOSEZÓNA: 2.1.-28.4.2024 + 2.10.-17.12.2024
HLAVNÍ SEZÓNA: 29.4.-23.6.2024 + 28.8.-1.10.2024
TOP SEZÓNA: 24.6.-27.8.2024

Romantika pod hvězdami pro všechny zamilované

Koupel pod hvězdami ve venkovní vířivce, romantická večeře při svíčkách
a další zážitky pro zamilovaný pár...
Cena balíčku za 2 osoby / pokoj executive:
Mimosezóna: Od 7658 Kč
Hlavní sezóna: Od 9140 Kč
Top sezóna:  Od 9520 Kč

Obsah balíčku pro 2 osoby:
Ubytování na dvě nebo tři noci v komfortně zařízeném hotelovém pokoji dle vlastního výběru, bohaté rautové snídaně, romantická čtyřchodová večeře při svíčkách, tříchodová večeře s výběrem hlavního chodu, večerní koupel v luxusní venkovní vířivce + láhev sektu, volný vstup do hotelového wellness světa v jeho provozní době - parní, finská a solná sauna, relaxační bazén s vodopádem, odpočinková zóna s lehátky, venkovní relaxační lehátka pro slunění s přímým vstupem do vnitřního wellness, zapůjčení županu a pantoflí, Wi-Fi a parkování v celém areálu hotelu.


Beauty pobyt pro bohyně
Relax a odpočinek šitý Vám na míru, dámy... 

Cena balíčku za 2 osoby / pokoj executive:
Mimosezóna: Od 9158 Kč
Hlavní sezóna: Od 10640 Kč
Top sezóna: Od 11020 Kč

Obsah balíčku pro 2 osoby:
Ubytování na dvě nebo tři noci v komfortně zařízeném hotelovém pokoji dle vlastního výběru, drink na uvítanou v lobby baru, ovocná mísa na pokoji, odpolední siesta - káva Cellini a dezert v našem lobby baru, bohaté rautové snídaně, pětichodová degustační večeře šéfkuchaře hotelu, tříchodová večeře s výběrem hlavního chodu, 2x luxusní masáž obličeje, krku a dekoltu lávovými kameny v délce 20 minut, 2x perličková koupel s přísadou dle vlastního výběru pro zjemnění a vyhlazení pokožky těla, volný vstup do hotelového wellness světa v jeho provozní době - parní, finská a solná sauna, relaxační bazén s vodopádem, odpočinková zóna s lehátky, venkovní relaxační lehátka pro slunění s přímým vstupem do vnitřního wellness, župany
a pantofle na pokoji zdarma, Wi-Fi a parkování v celém areálu hotelu, 20% sleva na další wellness služby dle vlastního výběru.

Další balíčky Vám rádi nabídneme přímo v CK, nebo prostřednictvím mailu!

Počítadlo návštěv